Hozzávalók: (2-3 fő)
- 50 dkg durumtészta
- 1 üveg zöld peszto szósz
- olajbogyó
- 1 csomag petrezselyem
- sajt (lehetőleg parmezán)
A durumtésztát 10 perc alatt kifőzzük.
Olívaolajban picit megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és az összevagdosott olajbogyókat.
Tálaláskor összekerjük a peszto szósszal és megszórjuk a reszelt sajttal.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.