Hozzávalók: (22 db 28 cm-es)
- 40 dkg liszt
- 3-4 tojás
- 6 dl tej
- 1 ek olaj
- 4-5 dl ásványvíz
- csipet só
A lisztet a tejjel, tojással, olajjal kikeverjük, fél órát állni hagyjuk. Belekeverjük az ásványvizet.
Kisütjük a palacsintákat. A megsült palacsintákat egy tányéron egymásra pakoljuk és mindig lefedjük egy másik tányérral Így megpuhul a palacsinta.
Utána töltjük meg.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.