Hozzávalók:
- 1 bögre szezámmag
- 1 bögre tökmag
- 1 bögre napraforgómag
- 1 bögre zabpehelyliszt (zabpehely ledarálva)
- 1 ek útifűmaghéj vagy 2 ek darált lenmag
- 2 bögre forró víz
- fél bögre (1 dl) olaj
- 1 tk só
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk egész kömény
- 1 tk fokhagyma granulátum
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Két tepsit kibélelünk sütőpapírral.
Egy tálban összekeverjük a száraz összetevőket, majd hozzáadjuk az olajat, végül a forró vizet. Összekeverjük, hagyjuk állni kb 5 percig, így besűrűsödik. A masszát vékonyan szétkenjük a sütőpapíron. Kb. 40 percig sütjük. Ha kihűlt, széttördeljük.
Eredeti recept: bulkshop.hu/sos-kekszek-39/magvas-ropogos-szelet-recept
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.