Hozzávalók:
- 2 kígyóuborka
- 1 csokor kapor
- 1 kis doboz tejföl
- 1 nagy (250g) görög joghurt
- 15 dkg feta sajt
- 2 gerezd fokhagyma
Az uborkát meghámozzuk, lereszeljük, besózzuk, fél órát állni hagyjuk.
A sajtot összetörjük, összekeverjük a tejföllel. Belekeverjük a zúzott fokhagymát, az apróra vágott kaprot és a kicsavart uborkát is, végül a joghurtot. 1 napig álljon hűtőben.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.