Hozzávalók: (2 fő)
- 4 nagy vagy 5 kisebb cékla
- olívaolaj
- 25 dkg túró
- 1 tejföl/joghurt
- 1 gerezd fokhagyma
- zöldfűszerek
A túrót a tejföllel, szétnyomott fokhagymával, fűszerekkel összekeverjük és állni hagyjuk.
A céklákat megpucoljuk, 1,5 centis kockákra vágjuk és kis olívaolajban megsütjük.
A szósszal tálaljuk.
Eredeti recept: fuszereslelek.hu
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.