Hozzávalók:
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 1 kg lecsópaprika
- fél kg paradicsom
- 1 tk pirospaprika
- 1 tk só
Egy nagyobb lábosban az apróra vágott hagymát (olajon vagy vizen) alacsony hőfokon fedő alatt megdinszteljük. Addig felvágjuk a zöldségeket.
A hagymába belekeverjük a pirospaprikát és sót, majd a zöldségeket is.
Fedő alatt lassú tűzön rotyogjon 1 órát.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.