Hozzávalók:
- 25 dkg sárgaborsó
- fél fej vöröshagyma
- 3 tk liszt
- babérlevél
- só
- pirospaprika
A sárgaborsót éjjelre beáztatjuk, cseréljük alatta a vizet.
7-8 dl hideg vízben az apróra vágott hagymával + a sóval, babérlevéllel főzzük, míg megpuhul (kb. 30-45 perc, indukciós 6. fokozat).
A 3 tk lisztből rántást készítünk, belekeverjük a pirospaprikát, kis hideg vízzel elkeverjük, beleöntjük a főzelékbe. Összeforraljuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.