HTML

Mi kell bele?

Elsősorban magamnak írogatom a recepteket, mert így könnyen kikereshetem és módosíthatom, hogy mi kell bele?

Címkék

alma (6) árpa (1) atdolgozott (1) bab (3) borsó (2) bulgur (2) cékla (3) csicseriborsó (1) dinnye (2) dió (1) édes (42) édesburgonya (2) egytálétel (8) főzelék (6) gesztenye (1) gluténmentes (3) gránátalma (1) gríz (3) gyömbér (1) gyors (16) hagyma (1) hajdina (1) hal (2) hely (2) hús (8) időigényes (3) ital (6) káposzta (1) keleti (6) kesudió (1) köles (3) köret (9) krumpli (3) kukorica (2) látványos (7) lencse (5) leves (11) magyar (27) mák (1) mángold (1) padlizsán (2) rizs (3) sajt (2) saláta (2) savanyú káposzta (1) sós (3) spenót (1) sütőtök (4) szósz (4) t.é.n.é. (19) tápióka (2) tea (1) tészta (7) tök (1) túró (2) uborka (2) vegán (38) zabpehely (1) zerowaste (2) Címkefelhő

2016.10.15. 13:39 idéző

sárgaborsó főzelék

Hozzávalók:

  • 25 dkg sárgaborsó
  • fél fej vöröshagyma
  • 3 tk liszt 
  • babérlevél
  • pirospaprika

A sárgaborsót éjjelre beáztatjuk, cseréljük alatta a vizet.

7-8 dl hideg vízben az apróra vágott hagymával + a sóval, babérlevéllel főzzük, míg megpuhul (kb. 30-45 perc, indukciós 6. fokozat).

A 3 tk lisztből rántást készítünk, belekeverjük a pirospaprikát, kis hideg vízzel elkeverjük, beleöntjük a főzelékbe. Összeforraljuk.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar főzelék borsó vegán


A bejegyzés trackback címe:

https://mikellbele.blog.hu/api/trackback/id/tr2211809595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása