Hozzávalók:
- 1 kg gyalult tök
- 1 csomag kapor
- 1 fej vöröshagyma
A hagymát apróra vágjuk és megfonnyasztjuk. Ráöntjük a tököt, megsózzuk, 2 dl vízzel fedő alatt pároljuk. Néha megkeverjük.
Eközben apróra vágjuk a kaprot és belekeverjük.
(Ha hagyományosan habarnánk, akkor 2 tk lisztet kikeverünk 1 tejföllel, a kivett lével és beleöntjük a főzelékbe.)
Pár percig rotyogtatjuk, közben botmixerrel egy részét leturmixoljuk. Pici tárkonyecettel ízesíthetjük, miután elzártuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.