Hozzávalók:
- 2 kígyó uborka
- 1 hagyma
- 1 ek olaj
- 1 ek ecet
- 1 tk só, némi bors
- 1 tk cukor
Az apróra vágott hagymát besózva állni hagyjuk 1 órát. Belekeverjük a többi hozzávalót.
Az uborkákat meghámozzuk, legyaluljuk vékony szeletekre, belekeverjük a lébe.
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Álljon 1 napot a hűtőben.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.