Hozzávalók:
- 2 dl bulgur (tört búza)
- 3-4 dl víz
- 1 üveg lecsó
A lecsóban a nagyobb darab paprikákat vágjuk össze vagy botmixerrel pürésítsük.
A lecsót a vízzel felforraljuk. Belekeverjük a bulgurt, pár percig forraljuk, kevergetjük. Elzárjuk.
Fedő alatt 20 perc alatt megpuhul.
3 dl vízzel pergősebb szemű köret lesz, 4 dl vízzel inkább egytálétel. (A képen ez utóbbi)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.