1. verzió
Hozzávalók:
- 3 csokor petrezselyem
- 1-2 paradicsom
- 1 csokor újhagyma
- 1/2 csésze bulgur
- 1 citrom leve
- olívaolaj
- só, bors
A bulgurt másfélszeres mennyiségű vízben megpároljuk (1-2 perc forralás után elzárva hagyjuk állni 20 percig).
Az apróra vágott petrezselymet összekeverjük a felkockázott paradicsommal, hagymával, majd a többi hozzávalóval.
Hűtőben álljon pár órát / fél napot.
2. verzió
Hozzávalók (4 adag):
- 25 dkg kuszkusz
- 8 paradicsom
- 3-4 újhagyma zöldje
- 1 nagy petrezselyem
- 2 ek citromlé
A felaprított hagymát, paradicsomot, petrezselymet összekevrejük a citromlével, sóval, borssal. A kuszkuszt egyszeres mennyiségű sós forró vízzel leöntjük, 10 percig állni hagyjuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.