Hozzávalók (1 adaghoz):
- 0,5 dl konyak / whiskey
- 1 dl forró víz
- 1 ek méz
- 1 ek citromlé
- 1 rúd fahéj
Egy hőálló üvegpohárba tesszük a mézet, ráöntjük a forró vizet, összekeverjük. Belekeverjük a citromlevet és az alkoholt, végül a fahéj rudat.
Hozzávalók (1 adaghoz):
Egy hőálló üvegpohárba tesszük a mézet, ráöntjük a forró vizet, összekeverjük. Belekeverjük a citromlevet és az alkoholt, végül a fahéj rudat.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.