Hozzávalók (20 db vékony):
- 20 dkg hajdina
- 10 dkg vörös lencse
- 10 dkg zabpehely
- 2 ek lenmag ledarálva
A hajdinát és a lencsét éjszakára beáztatjuk.
A hozzávalókat 6-7 dl vízzel minél simábbra összeturmixoljuk, majd fél-1 órát állni hagyjuk.
Ha szükséges, még tovább hígítjuk a tésztát, hogy vékony palacsintákat lehessen sütni. Enyhén kiolajozott serpenyőben megsütjük.
Eredeti recept: mindenmentes.hu/2020/06/glutenmentes-es-taplalo-palacsinta-tej-tojasmentes-vegan-tene/
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.