Hozzávalók:
- 1 tojás
- 3 ek gríz (a héj nélküli tojás súlyának 90%-a)
- fél tk olaj
- csipet só
A tojást habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat, majd a grízt.
1 óra hűtőben pihentetés után bő sós vízbe vagy az elkészült levesbe teáskanállal beleszaggatjuk.
15 percig főzzük kis lángon, majd a lábost lefedve 20 percig állni hagyjuk.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.