Hozzávalók (2 főre):
- 30 dkg spagetti
- tészta főzőleve
- 160 gr tonhal konzerv (olajos) - 3 kis doboz
- chili paprika vagy fűszer
- só, bors
- fél citrom leve
- (1 csokor petrezselyem)
- parmezán sajt
Megfőzzük a tésztát, félretesszük a főzőlevét.
A tonhalat az olajjal felforrósítjuk, a halat széttördeljük. Belekeverjük az apróra vágott petrezselymet és a fűszert. Felöntjük egy kis főzőlével.
Beleforgatjuk a tésztát, összepirítjuk. A végén rácsorgatjuk a citromlevet. Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.