Hozzávalók: (30 gramm)
- 2 tk őrölt pirospaprika
- 1 tk fokhagyma granulátum
- 1 tk őrölt fekete / színes bors
- 1 kk fehérbors
- 1 kk gyömbér
- 1/2 kk cayenne bors
- 1/2 kk őrölt szerecsendió
- 1 kk őrölt rozmaring
- 1 tk majoranna
- 1 tk oregano
- 1 tk só
A rozmaringot, majorannát, oregánót őröljük össze (bors-örlővel). Keverjük hozzá a többi fűszert.
1 kg csíkokra vágott csirkemellhez a pác: 20 gr fűszerkeverék + 60 gr olaj.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.