Hozzávalók:
- 3 túlérett banán (vagy 400 gr főtt édesburgonya vagy sütőtök)
- 80 gr zabpehely (lágy / apró szemű)
- 80 gr kókuszreszelék vagy darált dió
- 1 tk fűszer (pl. fahéj vagy karobpor)
A banánokat villával szétnyomkodjuk, belekeverjük a többit.
Lapos korongokat formálunk belőle a sütőpapírral vagy szilikonlappal bélelt tepsibe.
180 fokos sütőben 30 percig sül, 20 perc után érdemes megfordítani.

Ha vastagabb kekszeket szeretnénk, akkor fél tk szódabikarbonát szórjunk a banánpürére és öntsünk rá 1 tk citromlevet, és csak ezután a többi hozzávalót.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal