Hozzávalók (4 adag):
- 1 kg zöldborsó
- 4 ek olaj
- 1 tk só
- 1 púpozott ek liszt (35 g)
- 6 dl tej
- 1 csokor petrezselyem (2 ek szárított)
- 2 gerezd fokhagyma
Olajat öntünk a lábosba, ezen a zöldborsót a sóval, petrezselyemmel, áttört fokhagymával együtt kb. 15 percig fedő alatt pároljuk, míg megpuhul. (Indukciós 7-esen)
Elkeverjük benne a lisztet, majd hozzáöntjük a tejet. Felforraljuk és besűrítjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.