Hozzávalók (4-6 főnek köretként ):
- 1 teavaj (100 gr)
- 1 fej hagyma
- 1 bögre kukoricadara (180 gr)
- (esetleg krémsajt, vagy reszelt füstölt sajt)
A vajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát. Jól megsózzuk, felöntjük 4 bögre vízzel és felforraljuk.
Ha forr, beleszórjuk a kukoricadarát. Kis lángon fedő alatt fő, de mikor kezd besűrűsödni, akkor már kevergetni kell, hogy le ne égjen.
Jó sűrűre főzzük, és ha gondoljuk, most keverjetünk bele sajtot is.
Majd vizezett formába öntjük és megvájuk, míg kihűl. Szépen szeletelhető.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal