HTML

Mi kell bele?

Elsősorban magamnak írogatom a recepteket, mert így könnyen kikereshetem és módosíthatom, hogy mi kell bele?

Címkék

alma (6) árpa (1) atdolgozott (1) bab (3) borsó (2) bulgur (2) cékla (3) csicseriborsó (1) dinnye (2) dió (1) édes (42) édesburgonya (2) egytálétel (8) főzelék (6) gesztenye (1) gluténmentes (3) gránátalma (1) gríz (3) gyömbér (1) gyors (16) hagyma (1) hajdina (1) hal (2) hely (2) hús (8) időigényes (3) ital (6) káposzta (1) keleti (6) kesudió (1) köles (3) köret (9) krumpli (3) kukorica (2) látványos (7) lencse (5) leves (11) magyar (27) mák (1) mángold (1) padlizsán (2) rizs (3) sajt (2) saláta (2) savanyú káposzta (1) sós (3) spenót (1) sütőtök (4) szósz (4) t.é.n.é. (19) tápióka (2) tea (1) tészta (7) tök (1) túró (2) uborka (2) vegán (38) zabpehely (1) zerowaste (2) Címkefelhő

2009.12.18. 15:10 idéző

harcsapaprikás

Hozzávalók (2 személyre):

  • 50 dkg harcsafilé
  • 1 paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 nagy hagyma
  • 2-3 tk pirospaprika
  • (1 kis tejföl)

A halhúst felkockázzuk, besózzuk.

Megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük. Felöntjük kis vízzel, zsírjára sütjük.

Beletesszük a felaprított zöldségeket, sózzuk, megfőzzük.

Amikor már minden megpuhult, beletesszük a felkockázott harcsahúst és főzzük, amíg megpuhul.  Ha gondoljuk, kis tejföllel behabarjuk.

Túróscsuszával tálaljuk. (25 dkg tészta, 25 dkg túró, 2 dl tejföl)

Szólj hozzá!

Címkék: magyar hal tészta


A bejegyzés trackback címe:

https://mikellbele.blog.hu/api/trackback/id/tr435341616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása