Hozzávalók (2 személyre):
- 50 dkg harcsafilé
- 1 paprika
- 2 paradicsom
- 1 nagy hagyma
- 2-3 tk pirospaprika
- (1 kis tejföl)
A halhúst felkockázzuk, besózzuk.
Megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük. Felöntjük kis vízzel, zsírjára sütjük.
Beletesszük a felaprított zöldségeket, sózzuk, megfőzzük.
Amikor már minden megpuhult, beletesszük a felkockázott harcsahúst és főzzük, amíg megpuhul. Ha gondoljuk, kis tejföllel behabarjuk.
Túróscsuszával tálaljuk. (25 dkg tészta, 25 dkg túró, 2 dl tejföl)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.