Hozzávalók:
- fél liter házi pálinka
- 1 citrom
- 15-20 dkg méz
A megmosott citrom héját lereszeljük és a mézzel együtt belekeverjük a pálinkába egy befőttesüvegben, majd a citrom levét is belecsavarjuk.
3-4 hétig hagyjuk állni, majd leszűrjük.
Hozzávalók:
A megmosott citrom héját lereszeljük és a mézzel együtt belekeverjük a pálinkába egy befőttesüvegben, majd a citrom levét is belecsavarjuk.
3-4 hétig hagyjuk állni, majd leszűrjük.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.